LLAR D'INFANTS I PARVULARI

Cercador de notícies

Dimecres, 25 d'octubre de 2017

Tardor a Infantil Bell-lloc

“Se’n va l’estiu, arriba la tardor. Cauen les fulles dels arbres. Se’n va l’estiu, arriba la tardor, adéu a la calor”, tots els alumnes d’Infantil Bell-lloc cantem aquesta cançó. Malgrat la temperatura i el sol intens d’aquests dies, tots ells hem volgut acompanyar aquesta estació de mil i una maneres diferents.

#Apassionatsperaprendre tots els nens i nenes... hem anat a buscar fulles, les hem collit, trepitjat, manipulat i experimentat.  A l’aula de l’Atelier hem dut a terme el projecte OMEC amb diferents elements que podem trobar aquesta estació de l’any: magranes, boniatus, castanyes, fruits secs, carbasses, robes.... Hem fet preciosos murals de tots colors i n’hem decorat diferents espais.  A l’estona d’anglès hem treballant diferent vocabulari com pumkin, chestnut, sweet potato, leaves, pomegranate... and we have classified Autumn leaves . L’especialista de música ha presentat audicions i danses  relacionades amb aquesta estació. De ben segur que molts ja les heu sentides taral·lejar a casa.

#Contents hem anat a l’Oratori a donar gràcies al Nen Jesús de totes les coses boniques que podem fer cada dia i a sant Narcís li demanem unes bones fires i festes.

Ja esperem amb il·lusió la Sra.Castanyera. El proper 31 d’octubre vindrà al pati de l’escola a celebrar aquesta diada tan esperada.

Durant les activitats realitzades hem començat a fer servir el model educatiu Vess fent el pensament visible. Hem intercanviat diferents punts de vista, hem fet reflexions, hem pres responsabilitats, hem  innovat... sempre amb l’acompanyament de la mestra.

Tardor? Estem ben #emocionatsperaprendre i #continuemfenthistoria amb aquests #20anysInfantilBllc

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Comparteix la notícia a les xarxes socials


CENTRE D'EDUCACIÓ INFANTIL BELL-LLOC - Carrer Güell, s/n. 17005 GIRONA - Tel. 972 23 25 50 - informacio@bell-lloc.org