LLAR D'INFANTS I PARVULARI

Cercador de notícies

Dimecres, 8 de novembre de 2017

III Ateneu Internacional Edu1st VESS

El passat 2 i 3 de novembre la coordinadora d'Infantil Bell-lloc, Meritxell Vaquero,  va assistir al III Ateneu  Internacional Edu1st VESS, donat que el professorat del 2n cicle d'educació infantil del centre comença a introduir aquet curs les Rutines i Claus de Pensament pertanyents al mètode Vess, per aprofundir així en l'aprenentatge significatiu.

El III Ateneu Edu1st Vess va començar amb una visita guiada a l'escola El  Salzillo, de  Múrcia, on tots els professionals van quedar meravellats  amb  la creativitat, la imaginació,l’experimentació i, sobretot, amb la capacitat de pensament crític que aporta aquest mètode quan el professorat l'està utilitzant. Després d'haver après grans estratègies, van poder crear vincles d’amistat amb els participants i van compartir intercanvis i vivències.

En els següents dies van poder gaudir de les experiències de diferents escoles a nivell internacional (Xile, Florida, França, Alacant, Múrcia...). Totes elles van iniciar el mètode Vess buscant una educació millor, buscant educar en la reflexió per aprendre tenint sempre present l’origen de cada escola i la seva metodologia.

El mètode Vess busca una escola centrada en  l'alumne on aquest pugui trobar sentit a l'aprenentatge. S’enfoca en la persona, per donar-li instruments que l’ajudin a donar sentit a la seva vida i a conquerir la pròpia felicitat.

En definitiva, el Mètode Vess  ajuda amb diferents estratègies al professorat i als alumnes: aprendre a pensar, pensar per  aprendre, i comprendre i formar hàbits de la ment des de la infància.

 

Comparteix la notícia a les xarxes socials


CENTRE D'EDUCACIÓ INFANTIL BELL-LLOC - Carrer Güell, s/n. 17005 GIRONA - Tel. 972 23 25 50 - informacio@bell-lloc.org