LLAR D'INFANTS I PARVULARI

Cercador de notícies

Dijous, 16 de novembre de 2017

Family Enrichment... Claus de pensament

El divendres 17 de novembre arrenquen els cursos d’Orientació Familiar d’aquest any.

Sota el títol en anglès de Family Enrichment, enguany tenim tres grups de pares que estan formant-se i compartint punts de vista en tres cursos diferents: Amor Matrimonial I, Primeres Passes i Primeres Converses.

Hem volgut fer servir les Claus de Pensament que usem també a les classes com una eina que ens ajuda a fer visible el raonament dels nens, per també ajudar-nos a entendre quins són els beneficis d’endinsar-nos en un d’aquests tres grups de treball.

Amb la clau fúcsia parlem de:  Why are these courses as they are?, cursos en els que la dinàmica i el mètode han estat provats al llarg de 50 anys i arreu del món;  que s’adapten perfectament a les situacions familiars més comuns i corrents i a la naturalesa de la relació familiar.

Amb la clau verda de la forma:  What are they like?, creem oportunitats perquè les famílies es coneguin entre elles, es reuneixin, parlin i debatin sobre un mateix fet; enriquint-se d’aquesta manera amb l’experiència d’uns i altres.

Amb la clau groga de la connexió parlem de: Where might I see or use it again? , i la resposta és:  sempre, tota la meva vida. És una formació que s’incorpora en la nostra manera de funcionar i ens dóna eines i estratègies  per encarar les situacions diàries i donar respostes educatives.

El més enriquidor de tot plegat és sentir l’opinió dels pares que ja han fet un curs. Val a dir que  un cop fet el més bàsic, Primeres Passes, que aporta un ordre essencial per la bona marxa de la família, reconeixen que anar fent aquest cursos al llarg del seu desenvolupament com a família els aporta una tranquil.litat  i un plus important que els permet  tenir una vida familiar feliç.

 

Comparteix la notícia a les xarxes socials


CENTRE D'EDUCACIÓ INFANTIL BELL-LLOC - Carrer Güell, s/n. 17005 GIRONA - Tel. 972 23 25 50 - informacio@bell-lloc.org